Over ons » Body Wrap & Treatments

CHOCOLADE BODY WRAP

 

Een warme chocolade massage is een onvergetelijke behandeling. De chocolade is goed voor je huid en de heerlijke geur werkt ontspannend. Bovendien zorgt een stof in de cacao ervoor dat het geluk hormoon endorfine in ons lijf flink wordt opgepept.

 

Rug behandeling met warme kompressen en een Chocolade scrub. De rug krijgt een warme Chocolade Pakking. Tijdens deze Pakking worden de benen behandeld met warme pure, gesmolten chocolade en amandel olie. De benen worden gemasseerd met gesmolten chocolade en olie. De rug wordt gemasseerd met warme chocolade olie. Na de massage word je warm toegedekt en geniet je nog even na van deze ultieme ervaring en gelukzalige gevoel wat chocolade je kan geven.

Cacao heeft een verzachte, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking..

ALOË VERA BODY WRAP

 

De huid houdt erg van vitamines C en E, die in Aloë Vera aanwezig zijn. Zij zorgen voor een  verbeterende stevigheid van de huid en voor hydratatie. Gecombineerd met een pakking heb je een fijne manier om je huid van voedingsstoffen, essentiële vetzuren en vocht te voorzien.

Rug behandeling met warme kompressen en een Aloë Vera scrub. De rug krijgt een warme Aloë Vera Pakking. Tijdens deze Pakking worden de benen behandeld met warme Aloë Vera olie. De benen worden gemasseerd met warme Aloë Vera olie. De rug wordt gemasseerd met warme Aloë Vera olie. Na de massage word je warm toegedekt en geniet je nog even na van deze ultieme ervaring.

Aloë Vera- gel dringt de huid bijna vier keer zo snel binnen als water. De super verzachte kwaliteiten zorgen ervoor dat vocht wordt ingebracht in de onderste huidlagen.

STRESS CURE

 

Een magnesiumpakking behandeling. We werken met pure magnesiumproducten.

 

Een magnesiumpakking zorgt voor
directe  opname van magnesium via de huid. Eerst reiniging armen, nek,  schouders, rug en benen (achterkant).

 

Je gehele lichaam zal heerlijk worden gescrubd. Vervolgens zal je lichaam heerlijk worden gemasseerd met magnesium gel en ingepakt met een laag folie. Hierna mag je heerlijk ontspannen onder een warmtedeken. Ter afsluiting van de behandeling een heerlijke bodylotion.

De diep werkende warmte bevordert de doorbloeding van de huid.


CEYLON TREATMENT

 

Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor je huid.

Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt je ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt jouw huid verzorgd met traditionele Ceylon producten.

Het enige dat over blijft is een zijdezachte huid!


UYUNI TREATMENT

 

Tijdens onze traditionele UyuniTreatment word je behandeld met warme Uyuni bundeltjes.

Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Je wordt gemasseerd met bundeltjes, Je huid wordt gescrubd en om het ritueel af te maken wordt jouw huid verzorgd  met traditionele Uyuni verzorgings-producten.

Geniet van de massage gecombineerd met frisse Eucalyptus en een heerlijke lichaamsscrub en een weldadige pakking.

Bundeltjes gevuld met zout uit de Salar de Uyuni doen je de zorgen van vandaag even vergeten.


MAHAYANA TREATMENT

 

Tijdens deze behandeling word je gereinigd en gemasseerd met warme hotstones.

Een reinigingsritueel met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout.

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom me naar het bijzondere Bhutan.


SHINSHIRO TREATMENT

 

Deze eeuwenoude en bijzondere treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging,

Net als dit gebruikelijk was in de Sento. Shinshiro Treatment wordt uitgevoerd in de zijligging en is erop gericht dat uw spieren snel weer herstellen en ontspannen aanvoelen.

In Japan werd de behandeling dan ook gebruikt voor mensen die veel op het land werkten.  U wordt gereinigd volgens het traditionele ritueel en gemasseerd met sutikkus.

Als afsluiting wordt uw huid verzorgd met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

Nova Massage Zoetermeer Je kan bij mij terecht voor verschillende massages waaronder; Lomi Lomi, hot stone, Ayurvedische massage, zorg massage, bamboe massage, stoelmassage, hoofd massage, diverse body wrap en Treatments behandelingen. Ook kan je terecht (eventueel in combinatie) voor Reiki.